Básnická quartologie
Jak básníci přicházejí o iluze?
Probudí se,
oči v blůze...
Jak básníkům život chutná?
Zřejmě suše,
jako zebře tráva z buše...
Jak básníkům že konec je v Čechách?
Možná, že si básní právě
někde v Slezsku, na Moravě...
Jak svět přichází o básníky?
Jednoduše...
Prostě šípem z kuše.
Komentáře (0)