Anotace: Občas je krásne, ak život je ako z rozprávky...,
Spálená ruža na popol.
Večer sa spúšťa
ako večerná opona
pred predstavením.
Noc spí v prístave.
More je večný básník,
keď kladie verše na vodu.
Ten zvlášny obraz brehov
tykajúcich si s vlnami.
Stačí sa nadýchnuť.
Stáť pevne na zemi
a uveriť, že každá rozprávka
má svojho Malého princa.