Mare Humboldtianum
Dohromady nic se neděje
v Mare Humboldtianum
poklidném
náhodných gest příběh bez děje
smyslovým orgánům
nabídnem
pozemšťanů, nejdřív prolog hry
ať zemitě chápou
byť více
lidstvo dá na herní kolorit
legrácek pod lampou
Mesíce
romantického ve dvojici
hrátkám je-li konec
Luny gong
v zákulisí, touhy pojící
s hrou nakládat volnějc
neprokouk
Přečteno 523x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (0)