BÁSNÍCI BLÁZNIVÍ
Anotace: Všude nemáme jen odivovatele, ale s tím nikdo nic nesvedeme
Někteří nás mají za řadu
prosťáčků zdánlivých
Přesto tvoříme léta
slávu a krásu světa
jako málokdo z jiných
Bez rozdílu času a tím
současným i budoucím
Kde jinde hledat náhradu
Přečteno 625x
Tipy 5
Poslední tipující: Boscai, zdenka, Robin Marnolli, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (3)