Jsou rána
Kdy by ses bál
Vlastního stínu
Jsou poledna
Kdy prohráls
Posledního žolíka
A jsou noci
Kdy spíš….
Jako kedlub
Dáváš posledního šlofíka
Ve snách vidíš ten podvrh
Tichá zahrada
Vedle Supermarketu
Lidi odváží nákupy
Proti nim přivážejí nebožtíka
Jedna z cest
Proti cestě poslední
Paradox, který jsi zatím vyhrál…
Zatím ještě nevisí tvé parte
na nástěnce Supermarketu