Každý den
Ráno otvírám
Ještě za kuropění
Nový den
Nové vábení
Zjara i k podzimku
Někdy i v zimě
Ty blázínku….
Přes léto netančím
Špatně hrajou
Nemá to ty pecky
Kdyby aspoň zahráli
Něco od Kiss
Jako tenkrát
Jako vždycky !
Noví dýžejové
hrají hip-hop
Raději jdu spát
a předtím na záchod…
A zjara se zase probudím,…