Tanec s vlky
Až zahrají : „Hej Slované !“
To bude Óda na Život
Práskneme do bot
Bude to chvilka
Přijede z pastvin
Bača a Ferka
Udělat folklor
Na této Zemi zkažené….
Úsměvy pánů
Bujaré poprsí dam
Na obdiv se deroucí
Škopky a stakany
Spanilá jízda městem
Prodbělá noc
Život nevšední
Je legrace…
Už se perou !
A pak usmiřujou
Jako tuhle
Bohouš s Blaženou
Jen na rozdíl….byli pod peřinou !
Tanec s vlky, vlastně Anděly
Trocha spánku
A máme tu neděli !
A ráno zase do práce ….
Komentáře (2)
Komentujících (2)