VERŠE VINNÉ NEVINNÉ
Anotace: Když se myšlenka k myšlence vine, vzniknou verše vinné nevinné i jiné
BÁSNIT
prudké hnutí mysli
Když ti to tak myslí
zapiš
co máš teď na mysli
I pár řádků je dosti
sobě jiným k radosti
RUDA NERUDA
Jsem jen obyč Ruda
proč ne třeba Neruda
Zrozen ve znamení Panny
dík že nikdy nejsme sami
Denně nejen ve středu
žiju stále jak ve střehu
Verše ze mne se jen linou
není to tak vše mou vinou
K potěšení také svému
tak i k radosti bližnímu
Přečteno 555x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana B., danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)