netradiční blahopřání
a další rok
a ještě k tomu
těch sluncí víc do tvýho domu
a vodu pryč
něco je u dna sklenky
něco v ní
tma může chvíli
než se rozední a pak jen světlo...
a hodně zdraví ..veselosti
rozkvetlý záhon na tváří
a semtam
napříč časem věčné
slunéčko sedmitečné
ať třeba po ruce
jak taje ve snáři, si kráčí..
co bylo krásné propůjčí svou tvář
vzpomínkám
to smutné vejde v zapomnění
a před tebou
zem pevná, udusaná
zvesela kráčej. ;-)