Bohém
Neustále chodit
Po Zemi
A koukat ke hvězdám
Otáčet horizontem a šlapat si po štěstí
Mít naději
Bouchnout šampanský
A kašlat na ženský
Překulit se v posteli
Otočit další stránku strojopisu
Oddat se poslechu vtíravé melodie z rádia
A nacpat si pusu
Být Bohém je někdy nuda….
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (4)
Komentujících (2)