(Vy)kreslení
Anotace: Může člověku pomoct vzít do ruky tužku a vykreslit se z problémů?
Do skicáku čmárám
života pravdu hloupou
vyhýbám se ranám
na slova tak skoupou
Myšlenek černý proud
ztrácí se v řece
co mi teče z papíru
i když potápím se hloub
tužka nestáhne mne přece
cení si mě nadmíru
Topím se v kresbách
zalykám v tazích tuhy
létám v jiných sférách
když věčním barvy duhy
Přečteno 539x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, SmallGeorge
Komentáře (1)
Komentujících (1)