POTRAVINY S.R.O.
Anotace: Nechte si čvachtat....
Zdrcený hledám
kvalitu k snědku
do marketu nešel bych
za poslední pětku
Den staré pečivo
tluču se na čelo
zda fronty ke kase
ve zdraví dám
Regály v alarmu
přivezte zboží...!!!
!!!
kručí jim v žaludku
jak šváby se množí
Dotlačený
na oko prý
velký výběr v nabídce
vakuové maso v akci
plasty,chemky...
...poblít se!
Hlavně stále éčka řešit
v sázce lidské zdraví jest
ze zisku kvantit se jen těšit
...raděj podnikat na vlastní pěst ???
Nafouklé rajské
svádí mne k sobě
"okus mé postřiky
okus mě v době"
kdy zimní mrazíky
za pulty sedají
Uzeniny řízlé moukou
sojou,vodou,toxiny
.
.
z živočišných genitálů
připravujem hostiny
Začnem snad žrát kobylky ???
"proč ne"
křupou jako lentilky!
Přečteno 573x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabriela Green, Radhuza, AndreaM, J's .., Amonasr, Aiury, Romana Šamanka Ladyloba, SmallGeorge
Komentáře (4)
Komentujících (4)