Pozvání
Anotace: ..do Plzně evropského města kultury...
Vítá Vás hlavní město kultury
kde soutok pojí řeku
přijměte pozvání i na tůry
i posezení v šenku
poslechnout zvony z katedrály
navštívit výstavy,divadla
tam,kde staří bardi hráli
a noví dnes jsou u vesla
pivko naše chutnejte
buďte nám hosty
tančete,zpívejte
"Dej bůh štěstí"
Přečteno 505x
Tipy 7
Poslední tipující: Stepbystep, knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)