Masopust
Anotace: ...průvod masek..
Od stavení do stavení
v masopustním čase
až v ranním kuropění
skončí rej masek
40 dní masa půstu
popelec dá menu
nesvlékej si svoji vestu
život máš už předurčený
jen ty krásné zvyky
snažme se uchovat
jednou i my budem předci
jež směli předávat
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, knihomolka, Bufik, srozumeni
Komentáře (1)
Komentujících (1)