Anotace: tak po dlouhé době něco :-)
Bacil krize autorské
jsem našel v poušti starých myšlenek
u silnice domněnek,
co se nikdy neprokážou.
Ležel nahý v příkopu,
jen pod hlavou dvě slabiky;
utekl v záchvatu paniky,
lidé ho prý přehlíží.
Vlastní krizí prochází,
ač zažívá časy zlaté.
"Doufal jsem, že na mne dáte",
zaplakal a rychle zmizel.
Teď topí se v depresích;
cítí totiž velkou vinu -
přes všechnu tu svou dřinu
blbcům huby nezavřel.