Pod Hradbami
Anotace: Evropský den hudby, dnes
Evropou dnes letí múza
v TV zpívá kdejaká čůza
Sice jsou zatáhlá oblaka
počasí může být na draka
Nymburk dnes zpívá celý
Jsme lidé!
Co bychom chtěli?
Kašleme dnes na politiku
pěje školák i dělník od ponku
Pod Hradbami dnes zapomenem na rétoriku
To dáme, Země je kulatá a měsíc není v úplňku...
Komentáře (0)