Fešáci a krásné děvy
Nebo hlupci a nány pod oděvy
Štramáci a cudné dámy
Kteří rodiči jsou oblékáni
Chování a mravy střídmé
K alkoholu často jihne
Tahle naše perspektivní masa
Avšak v hlavě místo má ta
Tabula rasa
Připomnělo mi to Suchého a Šlitra.
25.02.2016 12:59:16 | Lilien