Kovové panoptikum
Anotace: "Světlá budoucnost"
Kamery na nárožích střeží noční klid
Z chodníku vykvétá ocelový drát
Tam, kde dříve tráva rostla svěží
Nyní beton hloubí svojí past
Nebe je plné kovových monster
A motorový pach se drží při zemi
Skřípají železné klouby pod náporem rzi
Ostnatým drátem zarůstají louky i města
Naposledy zapadá slunce
Přečteno 534x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)