Kniha - světlo dne, myšlenka odpočinku
stránka po stránce
vem si ji na chvilinku
Kniha - Tvá otevřená pokladnice
naplnil ji někdo jiný
úspěch čekajíce
Kniha - vědomosti, sny a fantazie
vše, cos našel, můžeš hledat
nikdo ti to neukryje
Kniha - přítelkyně a dobrá víla
žije svůj život
a neumírá
a víš že tvá báseň o knize je velmi pravdivá,já ji mám od 20h už v rukou a i u ní usínám.Pěkně jsi o ni napsala moc:-))
23.11.2016 23:13:06 | střelkyně1
Kniha Skutečnosti toho, jak žijeme? :-)
ST :-)
23.11.2016 22:43:45 | Tvořilka Lenka