Hodně štěstí,
Přicházejíc s ranním svitem.
Hodně lásky,
Jak za,tak i před úsvitem.
Hodně štěstí,
Páč neštěstí se stává,
Hodně dobra tomu,
Kdo jej na oplátku dává.
Hodně lidí kolem,
Co se rádi smějí.
Úsměvy totiž léčí a
Na srdci hřejí.
Hodně pohody a nekonečně blahobytu,
To vše od Jara do Zimy.
Od rána do noci,
Od Soumraku do úsvitu.
K tomu všemu krásné a klidné Vánoce,
Od Ježíška pestrou nadílku.
Ať na Vánoce stále vzpomínáme jako by byly včera.
A těšili se,že opět budou za chvilku.
Krásné prožití Vánočních svátků
A
Šťastný nový rok
PF 2017