kořalka pomůže
myšlence do éteru
a existenciální rozhovor
dynamicky rozproudí
otáčkoměr životního rytmu
rumem provoněná
radostná atmosféra
roztočí kolotoč
odpovědí bez otázek
politické pravdy
sportovně střídá ženská logika
a hned po vepřové se zelím
se servíruje
filozofické mudrování
slova zvesela poskakují
v rozlitém pivu na stole
pěna opadá
a někdo zvrací
zavazuji si tkaničku
a padám ústy
na silnici z kočičích hlav
která voní ránem
tak zase v sobotu čau
Super. Moc se mi líbí.
Jen ani při tanci s pivem. A po pár panákách rumu.
Jsem doposud nebyl schopen tu ženskou "logiku" dešifrovat.
:-)
26.02.2017 21:41:00 | Cappp