Anotace: moravská lidová
Láska lásku kosí,
v hrudi puká..."cosi".
Láska lásku zabila,
hořkost srdce zalila.
09.05.2017 17:34:08 | Dreamy
To už k těm lidovým patří...
Život je hořký jako Radegast,nebo zeměžluč...na trávení :-)
10.05.2017 08:46:28 | Malá mořská víla
VÍLUNKO TO JE AUTENTICKÝ TEXT MORAVSKÉ LIDOVÉ ? pokud ano-vybralas krásnou
tragicky dramatickou :-D*
09.05.2017 15:20:58 | Frr
Darmo buseš Jiříčku ně
darmo budeš litovat
když mojeho srdénka měls
milovat, milovat
když mojeho srdénka měls
milovat, milovat...
09.05.2017 17:09:16 | Malá mořská víla