Ve španělské zemi býků
kde horké slunce zvony mučí
toreador tasí ostrou dýku
zraněný tur v aréně dlouze bučí
Toreador mává vesele do davu
náhle však býk běží proti němu
jako vidlemi nabírá na rohatou hlavu
a lidé spěchají k zápasníkovi raněnému
Hlaholící srdce ze španělských zvonic
vyprovází tělo na němž rdí se muleta
nad tou ztrátou seňority krůpěje roní
pak hlas zvonů na dalekou cestu odlétá