Dozrálo
Anotace: rybízové víno jsem ještě nepil :)
Rybízové víno dozrálo.
Co bylo, co nebylo?
V puklinách bez deště,
léto se skrylo.
Ve verších domácího štěstí.
Vínečko té radosti věští.
Příjde mrak a spousta vody.
Jak o závod tlačenic.
Mozek nesbírá už nic.
Zkaleným výrazem.
S důrazem úspěšně vyhlazen.
Do nepohody.
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)