Anotace: z knihy Nevynucené chyby
Přiložíš dva vyschlý špalky,
plameny se rozjedou,
pak si vzpomeneš na jednu
velkou prdel
a na to jak přikládala
nadělanejma třískama,
protože dřevo jako dřevo.
„Hoří? hoří, tak co.“
Znovu se otočíš ke krbu,
oheň skomírá,
plameny zatáhnutý do uhlíků...
Hodíš jim svý nový básně,
protože plameny je žerou,
tak co.