Prsty po klavíru plují
ve výškách jemnost prozrazují
však dole se i příběh odehrává
to pravá hudba přece nepostrádá...
Tak zastav se a poslechni si ty tóny
jak svěže a nádherně voní
jak promlouvá hudby řeka
a někam do nitra až stéká
To Chopinův byl čas
s odkazem
ať jaro probouzí se v nás
https://www.youtube.com/watch?v=dN1XUV6QclU
zavírám oči a vidím parket v pláži
tancuju Petrohradskou ermitáží
ve světle luceren plynových
snáší se bílý sníh
jen noční vítr ví
kde hledat tě mám La Paris
15.06.2018 20:51:31 | klaun
Od pláže k ermitáži
od větru k Paříži
to myslim jednoho
velice zatiží..:)
Děkuji a dobře se posilni na další putování...
16.06.2018 06:57:14 | JSJ