České písně
Anotace: O české písni a končícím roku
Na konci roku všem rozkázal
ať písně české světem letí
notu za notou na osnovu uvázal
a sníh se třpytí jak osázený perletí
Zase končí ten rok starý
jenž utekl, jako trval by pouhý den
však za chvíli rozzáří se tak jarý
a bude nám oknem koukat chladný leden
Na začátku roku všem rozkázal
aby české písně celým rokem zněly
pevně jsem noty k sobě přivázal
aby se do širého světa nerozletěly
Přečteno 507x
Tipy 2
Poslední tipující: Rebejah, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (3)