Čekání na květ
Anotace: S díky panu Žáčkovi
.
Navštívíme dneska spolu
aprílovou zemi
kde u jednoho stolu
sedí bodláci s orchidejemi
A popíjejí místo vody
pivo víno a co je
a nectí hlínu - chtějí hody
na vše znají odpověď
Listy a stonek prodali za těla
Jste přežraní ?
Zaveďte klystýr !
Vždyť přijela kapela
Konferenciér vládne estrádě
skupina Hoře rozhýbe světnici
Vypravěč zapomněl - jsme stále ve státě
Kořeni volí miss samici
Slavnost se protáhla
nad ránem sháníme uklízečku zahradníka
a nespočinem - znova hlad
A nepřestanem - jedem dál !
..Já vám to povídal..
.
.
Kdo to říkal... ?!?
.
.
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Polux Troy, Iva Husárková, Denael, Frr, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)