Smích. Vzdych. Ticho.
.
Napíšu třeba
vůně bramborových placek
Ucítíš je
promaštěné tácky
zadvědvacky
plnost kruhu
štěněčí nálada
hluboko pod sluncem
smích
( přece na to přišlo )
Jak udržíš ve vlasech tu duhu ?
Jsem s tebou ráda.
Střih
Jsme starší
Jde nám o děti
Každý den je o něco
šílenější
Na zemi straší
vepř s hadem v objetí
Moudra do sklepa
uhlí přesypat
Že já byla tak slepá !
Jdu spát.
V boji za ticho
překřičíme hluk
okna na východ
a ..
málo světla
Zvuk
Uhni
Neser
Vezmi spratka
Klapka
..
Režisér, režisér ?!
.
.
Přečteno 420x
Tipy 14
Poslední tipující: Jort, Frr, Fany, Yry, šerý, J.Karasová, Neegoista88, Iva Husárková
Komentáře (6)
Komentujících (4)