Black Friday
.
Matka se rve o televizi v
obchoďáku.
Otčím prohrává v hospodě
důstojnost, páku.
Děti na písku s jednou
lopatičkou.
Potulní raraši našli propisku
a co napsali
nyní si čtou.
.
.
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, vlnka, šerý, Iva Husárková, J.Karasová
Komentáře (2)
Komentujících (2)