Anotace: miniatura
Tančí balerína
úsměv na líci
kroky ladné -
bolest nevnímá
smí ji pocítit
až opona spadne
Díky za komentáře.
05.11.2019 07:54:26 | Donne
A stejně tak i Pieroti, klauni, operní pěvkyně. Některé bolí svaly, kosti nebo úpony, jiné duše. A přesto každý večer když vytáhnou oponu rozzáří svou tvář.
04.11.2019 20:43:40 | blázen
Jo to bývá pravda...;-)
04.11.2019 18:33:26 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?