Hledat potmě člověka
Anotace: under-nothing personal
.
Každá civilizace si sere
za své hradby
Dá to méně práce a navíc
člověk rád by
něco po sobě zanechal
nejen z katedrál štěrk
a z řeky kal
Je mezi námi Ten
který vidí jako astronom
ve středověku
Jako umělec v totalitě
Jako slunce mezi mraky
( a i to nás zničí, však víme )
Co budeme bez knih
Co budeme bez jazyka
Čím se nasytíme ?
Divím se pánům v oblecích
a divím se lidem
co je volí
Doba kdy platí se za kecy
Pistolník prchá
před pistolí
A jen ti druzí
jí prdele z prasat
a říkají si chytří tvoři
Z odpadků syrový pach nasát
a odjet k moři
Tam naházet bordel co zbyl
po oslavě
"Dožene tě cos opustil !"
Asi zas nějaký billboard
pohozený v trávě..
A až zvíře onemocní
voda se rozvzteká
budeme moci snít
hledat potmě člověka
.
.
Přečteno 393x
Tipy 14
Poslední tipující: zdenka, Isla, Donne, Marten, Kapka, šerý, R.K., Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)