Anotace: Hallelujah (Cohen) asi znáte, ne?
Pěkná, každý má toho svého boha a jemu děkuje, klaní se a oslavuje. Zkouším v suchu zpívat a dobrý:-)
10.02.2020 09:54:19 | vlnka
..já si přeju jako Hospodinovu delegátku laskavou vlídnou ženu, která si ráda smáčí nožky v zázračnym pramínko a když se jí člověk zeptá, kdo je - někdy odpoví, že Panna Marie,ale většinou mlčí a hledí na nás krásnýma moudrýma očima...:-D*
02.02.2020 11:56:13 | Frr
Co je hřích...stále o tom přemýšlím. Nakonec si myslím, že to je nejenom porušení desatera, ale spousta jiných skutků, které člověk udělá. A pokud není sebekritický, dělá je stále dookola......:-)
02.02.2020 10:02:30 | Anděl
já sem ateista :))))) ale i tak si myslím, že každej (a je jedno, jak tomu říká) ví, co je správné a co ne. Já to zjednodušuju v: ... dělej si co chceš, když to neubližuje jinejm ...
Ale moje "písnička" měla jen pobavit, ani sem to sem dávat nechtěl, ale kdo nezveršoval (a komu netekly slzy u) halellujah, jakoby nebyl :)))
02.02.2020 10:11:19 | praetorian