Anotace: O dívčí kapele, která mě fascinovala již velmi dávno a myslím, že holky vzešly do velkého podvědomí nejen u nás. Dokonce spolupracovaly s Aurorou(Norsko) a mnoha českými tvůrci - Vojtěch Dyk.Jejich tvorba je úctyhodná.
Vesna - návrat ke kořenům Slovanů
Nejkrásnější ženy Evropy – ze samotného srdce
které rodí se v muzice a čistého umění.
Úžasná bohyně Patricie zpívající,
Bára - kapelnice na housle hrající
v doprovodu kláves Olesyi ,
baskytary Terezy a bezchybných bicích Markétiných.
https://youtu.be/UaAlknifu7U