Zítra
.
Doba je dojná kráva
co dojením se vyčerpává
Opuštěný stánek
s cukrovou vatou
Na pouť která skončila
vyrazila si víla s tátou
Táta je mocný pán
stvořitel písma
Féničan
a teď tu stojí
s krepovou růží
co našel na zemi
a tváří se přiblble.
..
Máma je mrtvá
povídá víle
Ta růže je na hrob
Fantazie.
.
.
Přečteno 363x
Tipy 19
Poslední tipující: piťura, šerý, Krahujec, R.K., Xardas, Amonasr, Marten, jenommarie, Lars Decidus, praetorian, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)