Anotace: když jsem dřímal, znenadání...
O půlnoci
pán, či paní, zaklepal
zobákem na okno.
Prosincový to byl mráz
– smrt. Lenoro? – Hrůza, ďas!
– Klepot ten mě vylekal…
– never more,
NEVER MORE!
Pán, či paní?
– já a Ty!
Dva poeti prokletí...