3x večerní
Anotace: prodám jablko po červotoči pohled za okno a zase musím převléci prostěradlo
prodám jablko po červotoči
včera večer jsem mu zrušil podnájem
chroupal nahlas, rušil tak noční klid
prodám levně z druhé ruky
/ děkuji za zájem/
jeho velký sladký byt
---------
pohled za okno, někdo se svléká
hezčí minuty už tikat nebudou
nejhezčí útvary prvohor
nejsou na prodej
dražba klenotů milování
čeká na vyšší nabídku
--------
a zase musím převléci prostěradlo
hvězdy se chytaly za ruce
a měsíc stříbřitě onanoval v rybníce
když chodníky v zahradách
dlážděné rozšlapanými švestkami
vyprávěly do noci příběhy
naslouchal jsem otevřeným oknem
---
Přečteno 400x
Tipy 16
Poslední tipující: kikin87, Emily Říhová, Amonasr, jenommarie, enigman, Frr, Donne, šerý, Psavec, Koala, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)