Cítím je všude
Lesk prázdných očí
A zápach kurev!
Jsou tady všude!
Ten stín v tvé mysli
Hlas společnosti
Která tě chytá a jistí
Říká Ti:
,,Buď normální!
Buď jako My!
Nesmíš být jiný!"
A ty už nechceš být sám...
.. proto uposlechneš
(Jsou tady všude!)