Každý den, ráno vstanu,
někdy brzo, někdy dlouho
jindy v noci už jsem vzhůru
přes den makám, jako vždycky
zaplať Pán Bůh
že nejsem pijan notorický
co nevidět může být
je třeba se před spaním pomodlit
k Bohu. Ke komu jinému.
Mám k tomu vlohu.
A naučenou modlitbu.
Ne. Nejsem Ježíš.
Jsem jen člověk.
Co snídá. Obědvá. Večeří. Svačí.
To stačí.