Anotace: Pro peníze, za peníze a nebo zkárátka pro radost.
Hej, tohle je docela pravdivé. A je to škoda. Přesto si myslím, že jsou lidé, kteří dokáží to, co dělají, dělat s láskou a citem i přes to, že jsou za to placení. Tím spíš má hodnotu to, co svou prací vytvářejí.
22.09.2021 23:02:07 | Roser
S tím rozhodně souhlasím. Řekl bych, že je to tak 50na50. Ale nemůžeš vydávat něco jak na běžícím páse a pořád tvrdit, že to má hodnotu. A v tomhle "dílku" je zakomponovaná i kritika společnosti, to jak peníze utrávíme atd... Nepopírám, že kritizuju i sám sebe. :-))
23.09.2021 10:15:15 | J.P.Jacques