PF 2022
O kousek opět,
Uběhl čas.
Roky štafetu,
si předávají zas.
Na dalších tucet,
měsíčních mil.
Jak bude rok běžet,
rád bych poodhalil.
Vzácné štěstí
je krásná věc,
snad doprovodí,
Nás nakonec.
S Ním i láska,
dáma všech krás.
Když nohy podrazí zloba,
S vírou opět postaví Nás.
Závan úspěchů,
Ať žene Nás vpřed.
Pak chuť osudu,
chutná jak med.
Andělé Na nebi ,
Ať hlídají Nás.
Ať všichni ve zdraví,
sejdem se zas.
Moc hezké přání..
Ať i TOBĚ se VŠE
v Novém roce daří,
pevné zdraví a radosti,
SPOKOJENOST ve všem TI přeji;)
31.12.2021 22:25:55 | jenommarie