Pozvánka na taneční divadlo, něžné filozofie KŘÍDA
Zdravíme lidi Jihomoravského kraje.
Kde člověk žije, měl by dát kousek srdce svého.
Někdo zahradou hold dává,
druhý sportu se oddává.
Co nás všechny spojuje?
Je to láska?
Tvorba naše?
Nelze žít bez popeláře.
Vážit si i bezdomovce.
Nežít jako hloupá ovce.
Co je moje, ať se třpytí.
Za plotem je všechno ...i.
Politice hoří kšandy, uvidíme?
Kopec hanby.
Až to všechno uklidíme,
ticho doufám pochopíme.
Zveme myslící bytosti na kousek srdce, který je křehký jako...
Přečteno 195x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, mkinka, Frr
Komentáře (0)