Anotace: žádné nemám :-)
Sbírka: Motýl třpyt do křídel pochytil
2011
Bez hvězd černoty není
béž trav halí krajek stín
stékají po hřebenech dun
hluboko v hedvábí
Inspirující obraty, velmi.
13.03.2023 13:10:18 | Vavřineček
Asi bez..trav ..mělo být? ..jinak pěkná je tvá mini
07.01.2023 18:37:03 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?