Zážitek z prvního koncertu
Jednoho dne na vánoce
v denním tisku čteme,
že na Moravu do Ostravy
známá kapela přijede.
Byl to pro nás velký impuls
zkusit tuhle éru,
žít pro něco jiného
zažít jinou sféru.
Na nový rok celá žhavá
šla jsem koupit lístky,
abych měla jistotu,
že koncert bude jistý.
K čtyřicátým narozeninám
my manželský párek
prohlásili jsme,
že budou náš dárek.
Oni totiž patří
do elitní špičky,
my věděli, že si nelze
koupit lístky na židličky.
Jak se říká do kotlu,
tam je jiná síla,
každému rockeru
se tu hrdlo svírá.
My taky chtěli
tohle všechno zažít,
proto jsme se snažili
k podiu víc tlačit.
Dobyli jsme třetí řadu,
zaujmuli pozici,
teď už jenom vyhlíželi,
co to budou za borci.
Po dlouhé době spadlo plátno
a vyšlehly plameny,
v ten moment jsem uvěřila,
že koncert bude bez chyby.
Na podium naskákali
zmalovaní frajeři.
Podle hadrů bylo poznat,
že jsou správní rockeři.
Obličeje zmalované
z komiksových postav.
Boty měli na podpatku,
pak se na ně postav.
Oni zvládli všechno hravě
je to jejich styl.
Může o tom vyprávět,
kdo tam na nich byl.
My jsme teda velmi šťastni,
že si lístky koupili,
poněvadž trsátko
nikdy bychom neměli.
Celý koncert byl úžasný
neskutečný zážitek.
Jsem zvědavá, kdo posune
tuhle laťku do kytek.
tipoval jsem, že jde o KiSS :)
21.05.2023 19:23:33 | MatyhoZmaty
Díky moc za komentář. Opravdu se jednalo o kiss, byl to neskutečný zážitek, hned bych na ně jela znova. Teď jedeme na Iron Maiden. Splním si můj sen, od dětství je zbožňuji.
21.05.2023 19:59:01 | Marťas9