Mojí mušketýři
Pláči jak malé dítě
svého snu snad dožiji se.
V blízké době touha se splní,
můj sen koncert okoření.
Oblíbená kapela je v téhle zemi,
koupené lístky se na mě smějí.
Já na ně taky, miluji je moc,
s nimi bych protančila i celou noc.
Říkám jim…mí mušketýři.
Místo meče však kytara jim míří.
U zpěváka už jednou bylo z mrtvých vstání,
o to víc si cením jejich vytrvání.
Toho si cením moc, fandy by zklamal,
ne jeden rocker by je oplakal.
Nejvíc asi já, jsou moje láska,
v dětství byli má startovací páska.
Muzikou odstartovali tuhle sféru,
ta mi nabídla to extra menu.
Chuťové buňky hodili koštu,
pak se z něj už nemohli dostat.
Konečně dostanou zákusek,
živého koncertu zážitek.
Věřím, že bude lahodný, sladký
mé buňky dostanou záchvat krátký.