Mým domovem od mala byl mi svět filmu
Možná, že Spielberg v mé hlavě udělal si dílnu
Čím jsem však starší, tím více si myslím
Že je to Lynch, se kterým svou hlavu sdílím
Jako dítě vždycky jsem miloval
Když Filipovský Funese skvěle daboval
Televize běžela vždy na plné pecky
Když Terence Hill se Spencerem rozdávali facky
V kině jsem místo jeslí svůj čas trávil
A hltal, jak vetřelec posádku Nostroma strávil
Nebo když Indy Jones naháněl nácky
A Bruce Lee o hlavu lámal si klacky
Úžasný byl i svět těch Hvězdných válek
Vstupenka do parku jurského, to by byl dárek
Arnold na Terminátora skvěle se proměnil
Stallone zas Rockyho v sobě už objevil
John McClane i bez bot padouchy porazil
A Van Damme v Krvavém sportu prorazil
Seagal zas ukázal, jak je Těžké ho zabít
A Rambo nemusel nikdy zbraň nabít
Keanu se Sandrou busem se řítili
Nebezpečnou rychlostí dospěli k cíli
Forrest Gump za Jenny pořád by utíkal
Douglas zas v Instinktu Stoneovou vysvlíkal
Schindlerův seznam posadil mě na zadek
Pak přišli Mizerové udělat pořádek
Connery s Cagem Skálou si prošli
Kapitán Miller se svojí družinou pro Ryana došli
Trainspotting ukázal, co dovedou závislosti
Ufouni přiletěli na Den nezávislosti
Tim Robbins utekl ze Shawshanské věznice
A Forman Nicholsona zavřel do blázince
Marlon Brando byl nejlepším Kmotrem
Robert de Niro zas Fotrem i Lotrem
Zelenou míli s pláčem jsem prošel
Titanic do Ameriky nikdy nedošel
Pulp fiction vidět, to jízda fakt byla
Na Toma Cruise mi řádka nezbyla
Matrix nám ukázal, kde že to žijeme
Vždyť tyhle filmy všichni milujeme
to by člověk mohl psát do nekonečna...taky jsem fanda...
21.07.2023 00:10:31 | stormeater