Anotace: Věnováno Markétce a filmu Čarodějnictví z Karlovarského festivalu
Štěrbina času do neznáma
Množina strachů prosta dělitele
Rány co solí pálí z rána
Zbloudilci hledajíc spasitele
Odplata těm co nemilostí
Krutostí šlapou po lidskosti
Bolestný výkřik korun stromů
Spojení myslí v přítomnosti
Mystery vody, hlubin slojí
Návraty duší prosty času
Děvčátko samo v dešti stojí
Pralidu srdcem v síle hlasu...
Musím se podívat na film, jsem zvědavá.
24.07.2023 16:17:47 | Philogyny