Prima měla tajný plán
Eliška a Damián
malý úspěch ale slaví
divák nechce poklad pravý
Úspěch zmizel do dáli
všichni se jim vysmáli
žádný trhák tohle není
odsouzen je k zapomnění
Nevím, neviděl jsem. Znám jenom z upoutávek. Ale myslím, že si to svoje diváky najde.
A Tvoje kritika je vydařená...
12.09.2023 19:06:11 | Koala