Vlasta Šantroch
Byla jsem na jeho hraní.
Kytara zněla rájem snění.
Texty daly rozptýlení
i květ do tmavé mysli.
Nasazení s noblesou
i přijetí s pokorou.
Je umělec, ale zcela
hřeje.
Zpívá i židle zatancuje.
Hraj kytaro hraj.
S písní je tu milý král.
Překvapil
a do všeho srdce dal.
A vše milerád.
Přečteno 166x
Tipy 20
Poslední tipující: annanymsová, CULIKATÁ, Kaňka, Fialový metal, Marťas9, Stanislav32, IronDodo, Anfádis, MatyhoZmaty, narra peregrini, ...
Komentáře (5)
Komentujících (2)