Vánoce, Vánoce přicházejí... pomalu už je zas máme za dveřmi:-)
Miluju tyhle svátky...takže děkuji za tuhle pohlazenku.
21.11.2023 15:30:11 | cappuccinogirl
Přesně tak... já je mám rád jen kvůli rodině, kdy se všichni opět sejdeme, jako když jsem byl malý kluk, který pobíhal kolem Vánočního stromečku a doufal jsem, že čas uteče stejně rychle, jako jsem rychle běhal kolem stromku. Takže nápodobně a není zač :)
24.11.2023 15:28:59 | DeepThink
Zdravím nového autora. Text je pěkný. Bohužel Vánoce staly po roce 1989 jen komerčním brakem.
21.11.2023 13:33:58 | Admirál
Také Vás zdravím a děkuji moc. Ano, je to tak, jsem i zastánce toho, že pouliční výzdoba je akorát finanční pastva, nikoliv pastva pro oči. Jinak báseň je z roku 2011, tedy z doby, kdy mi bylo 12 let.
24.11.2023 15:26:54 | DeepThink